black team

de ce sa ne contactati

Contactati-ne chiar astazi, iar un consultant Black Team va fi la dispozitia dumneavoastra pentru orice intrebare legata de serviciile de securitate. Avand o echipa de specialisti in paza si protectie, veti avea parte de toata experienta lor, incepand cu elaborarea planului de paza, si de cele mai bune servicii, cum ar fi proiectarea, instalarea si conectarea sistemelor de securitate la cele mai inalte standarde de siguranta.

Securitatea ta, a familiei sau a afacerii tale nu trebuie sa astepte.

Tot mai multe persoane aleg contractarea unei firme de securitate pentru a beneficia de servicii profesioniste. Aceasta tendinta este accentuata de situatia economica actuala, cand nivelul infractionalitatii a crescut la cote alarmante. Punerea sigurantei pe primul loc este un act de responsabilitate. Fa si tu pasul corect si contacteaza-ne pentru a putea discuta solutiile care ti le putem oferi!

Solicita oferta

Completati formularul de mai jos, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a gasirea celei mai bune solutii de securitate pentru nevoile dumneavoastra.
In plus, solicitand oferta prin intermediul formularului online, beneficiati automat de o reducere de 5% din pretul serviciilor noastre!

Mesaj:


Contacteaza-ne

Adresa:Mercur 13, Constanta 900699

Telefon:0241 66 18 18
Mobil:0737 52 45 10
FAX:0241 66 18 18
E-mail:office@blackteam.ro

 

 

 

Linkuri utile

Legea Nr. 333/2003

Aceasta lege reglementeaza activitatea societatilor de paza si protectie pe teritoriul Romaniei.

Politia Romana

Pe siteul Politiei Romane puteti gasi sfaturi utile si contacte pentru a ajuta la prevenirea activitatilor infractionale.

Gaseste-ne

Sediul firmei este in Constanta, in zona Piata Grivitei, pe strada Mercur, numarul 13. In apropiere se afla Directia Generala a Finantelor Publice Constanta si sediul partidului Romania Mare.