black team

Personalul nostru

Suntem o echipa formata din specialisti in securitate, experti tehnici si personal calificat, cu un management tanar si entuziast.

Personalul de paza este atent selectat (de regula, foste cadre de politie si jandarmi cu studii medii) si avizat de catre organele de politie, avand si o pregatire teoretica si fizica de exceptie, in vederea rezolvarii si satisfacerii prompte a oricarei cerinte de protectie si paza, asfel incat serviciul sa fie complet si ireprosabil.
 

Intreg colectivul societatii noastre este angajat pe baza de contract de munca, pe perioada nedeterminata, si este dotat cu tot echipamentul necesar bunei desfasurari a serviciului de paza: spray-paralizant, baston, arma de foc (la cerere).

Pentru comunicare cu dispeceratul si echipajul mobil de interventie, este echipat cu statie de emisie/receptie si telefon mobil.

Agentul va purta pantaloni negri, camasa neagra si sapca, imprimate cu logoul companiei, alaturi de ecuson, pentru identificare. Vestimentatia sau echiparea agentului se pot adapta la orice tip de locatie sau eveniment.

Istoric

Compania se infiinteaza in anul 2011, an in care primeste Licenta de functionare numarul 1858/P/2011, iar anul 2013 Compania primeste si Licenta Tehnica de functionare numarul 2715/T/2013 din partea Inspectoratului General al Politiei Romane - Directia de Ordine Publica.

Sub aceste Licente de functionare, compania este autorizata sa efectueze:
- servicii de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor
- servicii de paza a transporturior de valori
- servicii de garda de corp si consultanta in domeniu
- proiectare, instalare, modificare si intretinere a sistemelor de alarmare impotriva efractiei, sistemelor CCTV, control access, interfonie

Pentru un plus de credibilitate, in acelasi an, compania isi certifica calitatea managementului prin standardul ISO 9001:2008.

Compania este in bune relatii cu institutiile statului (Politie, Pompieri, Jandarmi), colaborand cu acestea ori de cate ori este nevoie.